ORIOL PIQUERAS, D’ISS – L’Hospitalet, COMPETEIX A BIRMIMGHAN (GRAN BRETANYA) A LA PROVA DE 400 METRES TANQUES.

Mari Carmen Paredes continua amb força de camí a Río guanyant a Olesa i Pallejà.

L’atleta d’ISS – L’Hospitalet Oriol Piqueras, aprofitant que ha tornat a terres britàniques per continuar amb el Màsters que està duent a terme al llarg de tot l’any va compatir ahir dissabte al “Alexander Stadium” de Birmingham a la prova de 400 metres tanques.

Ha estat la seva tercera cursa sobre la distància disputada per Piqueras aquesta setmana després de la semifinal i final del Campionat de Catalunya Absolut disputat dimecres i dijous a Barcelona; la cursa ha estat molt condicionada pel fort vent, malgrat tot ha aconseguit la tercera posició de la seva sèrie amb 54”98 que li ha representat la vuitena posició total; ara toca tornar a L’Hospitalet per preparar i competir als Campionats de Catalunya de Relleus que tindran lloc el proper dimecres a Mataró.

Mari-Carmen-Paredes---atleta-ISS-Hospitalet

D’altra banda i a terres catalanes continua amb força i bons resultats la seva cursa cap a la Marató de Río l’atleta d’ISS – L’Hospitalet Mari Carmen Paredes, acompanyada pel seu fidel Lorenzo Sánchez aquest diumenge ha dominat la “37a. Cursa de Pallejà” disputada sobre 10 km amb 39”37 a més a més cal destacar que va guanyar també la “Cursa del Foc” d’Olesa de Montserrat sobre la mateixa distància amb 39’30”; les medalles de Río estan a tocar.

L’Hospitalet de Llobregat, 3 de Juliol de 2015.