Marina Bagur, la dominadora menorquina

L’atleta de Ferreries és una de les que més medalles ha aconseguit el darrer any dins de la plantilla de L’Hospitalet Atletisme

Marina Bagur encararà el seu tercer any a L’Hospitalet Atletisme després de tancar el 2020 amb diversos títols en curses a l’illa de Menorca. Bagur és l’autèntica dominadora de l’atletisme menorquí en les distàncies de mig fons i fons.

Recordem que durant l’any 2019 ja vam poder gaudir de grans resultats, tant en els campionats de clubs com a nivell individual, per exemple, destacant el tercer lloc en la cursa del Corte Inglés (amb temps de 39:22).

El 2020 va començar molt bé per a ella, doncs va aconseguir el primer títol de la seva vida en el Cros Absolut Balear, celebrar a Inca, amb un temps de 36:06 en els 10km de la prova.

A l’estiu va disputar el Campionat Absolut de les Illes Balears, amb un bon tercer lloc en la prova dels 5000m a Palma, amb un temps de 18:24.21.

Ja en els últims dos mesos de l’any, Bagur ha corregut tres curses a Menorca: la Cursa Fons de Sant Lluís, on l’atleta menorquina va acabar primera amb temps de 38:52 (10k), el Cros de Ferreries, amb victòria amb un temps de 30:15 (8k) i finalment la XXII edició de la Sant Silvestre de l’Illa de Menorca, on Bagur acabaria amb una marca de 19:38.

Tres victòries per tancar l’any. També va participar en el Cros de Granollers, on va acabar 16a amb un temps de 29:47.

Dins d’aquest curs una mica estrany pels atletes, Marina Bagur s’ha mantingut com la dominadora de l’atletisme menorquí en les diferents proves disputades. De cara al proper any continuarem gaudint de les seves victòries a L’Hospitalet Atletisme.