Diversos atletes de L’Hospitalet Atletisme a la Sant Silvestre del Masnou

Ahir es va celebrar la Sant Silvestre del Masnou, la prova més antiga de les seves característiques a Catalunya. Sis dels nostres atletes van prendre part, en dues de les tres sèries que es van disputar.

Durant la primera, la sèrie 1, vam gaudir de la presència de quatre dels nostres. El millor classificat va ser en Marc Guerrero, amb un temps de 17:12, acabant en novena posició. El va seguir l’Albert Luque, amb un temps de 18:20, acabant 19è. David Serrés va entrar en 32a posició, amb un temps de 18:57. Finalment, l’últim atleta del club en creuar la línia de meta va ser Fabio Cuccurullo, amb temps de 21:07.

Dos dels nostres atletes van participar de la sèrie elit 5k. El millor classificat va ser l’Albert Nogueras, amb un magnífic temps de 14:49, acabant 6è classificat de la general. El va seguir l’Antoni Soler, que va arribar en 13a posició amb un temps de 15:10

Els nostres atletes no s’aturen per festes i van preparant les properes competicions. La més propera, la Cursa dels Nassos, el proper 31 de desembre. Després encararem ja la temporada de Pista Coberta al Palau Sant Jordi, a l’espera de poder competir en ruta a nivell català.