Titularitat:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s’exposen a continuació les dades identificatives de l’empresa titular de la web hospitaletatletisme.cat:

  • Denominació social: L’Hospitalet Atletisme
  • Adreça electrònica: hospitaletatletisme@gmail.com

Política de privadesa i protecció de dades (LOPD):

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) l’informem que les dades personals consignades en els formularis de la web són incorporades en fitxers titularitat de l’entitat L’Hospitalet Atletisme i entitats vinculades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud.

En cas d’autoritzar-nos, les seves dades de contacte podran ésser també utilitzades per a l’enviament d’informacions relacionades amb les nostres activitats i serveis que puguin resultar del seu interès i d’altres relacionades.

Així mateix, atès que el dret a la pròpia imatge es troba reconegut a l’article 18.1 de la Constitució regulat per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge, l’entitat L’Hospitalet Atletisme i entitats vinculades demanen el seu consentiment per aparèixer de forma clarament identificable en les fotografies i gravacions que puguin realitzar-se a les activitats de l’entitat, i que s’exposin públicament a la pàgina web, canals socials (Facebook, Twitter, Youtube, etc.), revistes o altres publicacions internes o de tercers. El present consentiment i autorització s’atorga de forma gratuïta i amb renúncia formal a qualsevol contraprestació econòmica.

Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant comunicació escrita a l’entitat L’Hospitalet Atletisme Ref. Protecció de dades, Carrer Avda. Manuel Azaña, nº1 (L’Hospitalet de Llobregat), o bé per correu electrònic a hospitaletatletisme@gmail.com