L’Hospitalet Atletisme manté els blocs de DH masculí i femení

Sense gairebé baixes, el club ha pogut mantenir la gran majoria dels atletes destacats del club.

L’Hospitalet Atletisme podrà competir amb les màximes garanties la propera temporada en Divisió d’Honor, tant a nivell masculí com femení. Prèviament, ja havíem comentat la renovació de l’atleta insígnia del projecte, Sara Gallego, i també de la menorquina Marina Bagur. 

A més a més, cal destacar que continuaran un any més en el projecte de L’Hospitalet Atletisme la llançadora de Disc i Pes Olga Morraja (campiona d’Espanya sub23), la llançadora de javelina Aina Ramos (campiona d’Espanya sub20) i la velocista Anna Obradors, atleta internacional i finalista en proves absolutes. 

Del mateix grup femení, seguiran vestint la samarreta de L’Hospitalet Atletisme: Llum Gardella, Marta Vílchez, Anna Pereiras, Lola Royo, Patricia Hidalgo, Anna Ruiz i l’atleta adaptada Mari Carmen Paredes. A banda d’elles, cal recordar la incorporació de Victòria Sauleda i Mireia Urrutia.

Pel que fa al grup masculí, la gran majoria dels atletes que van aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor continuaran com a pals de paller del projecte. Així, seguiran un any més al club Xavi Barrubés (sots-campió d’Espanya sub23 en llargada), Oriol Piqueras i Sergi López (els que més temporades porten a L’Hospitalet Atletisme), Isaac Segura, Javi i Dani Lorente, Daniel Ponce i Juan Carlos de la Torre. 

A aquests atletes s’han d’afegir tres reforços: Miquel Doménech, Andrey Lavila (presentats) i el de Jaume León, llançador de Disc que ajudarà al grup durant les jornades a nivell espanyol. 

A més a més cal destacar la continuïtat d’Esteban Fernández-Dávila, Alex Puchol, Ignacio Flaquer, Brahim Fateh, Alejandro Rodríguez, Ferran Urquia, Tyronne Donaire i el marxador Marc Guerrero. A més a més continuen amb nosaltres els atletes adaptats Yassine Ouhdadi i Vicente Martínez

About the Author

By Eva / Administrator on Ene 08, 2021

No Comments

Leave a Reply