MARIA DE MINGO, MARIA MARTÍ I GUILLEM ZEBERIO CAMPIONS DE CATALUNYA CADETS EN PISTA COBERTA A SABADELL

El relleu de 4 x 200 metres llisos Femení obté el bronze

Molt bon “Campionat de Catalunya” pels interessos d’ISS – L’Hospitalet el disputat aquest diumenge a la “Pista Coberta de Catalunya” de Sabadell.

Els riberencs han aconseguits tres medalles d’or i una de bronze tot i no poder comptar amb Maria Vicente que estava cridada a ésser una de les figures del Campionat per unes molèsties musculars.

El primer títol de Campiona catalana ha estat per Maria de Mingo a la prova de 60 metres llisos on a més a més ha igualat el rècord cadet de l’entitat amb 7”85.

El segon triomf ha estat a la prova de 600 metres llisos on la cadet de primer any Maria Martí ha protagonitzat un espectacular darrera recta final per aconseguir per només quatre centèsimes la victòria amb un registre molt valuós d’1’44”41 (ja que cal dir que al matí havien disputat les semifinals).

Cadets Guillem Zeberio ha estat l’encarregat de sumar el tercer or; ha estat el darrer de la competició al salt amb perxa, saltant 4m00 i ja com a Campió ha intentat saltar 4m26 (rècord del Campionat) però una mala caiguda al seu segon intent l’han fet desistir per precaució.

La darrera medalla ha estat pel relleu femení de 4 x 200 metres llisos compost per Abril Piniés, Maria Martí, Avery Clarck i Maria de Mingo amb 1’48”28.

Sense pujar al pòdium (quarta) però destrossant el seu millor registre personal en 60 metres tanques Abril Piniés amb 9”19 ha estat magnífica i a més a més sumava la setena posició en triple salt amb 10m58.

Dos llocs de finalista per Quim Rodríguez; demostrant la seva versatilitat ha estat cinquè en llançament del pes amb 12m06 i sisè en 60 metres tanques amb 9”35 (millor marca personal); el darrer finalista d’ISS – L’Hospitalet ha estat Marc Garcia en llançament del pes on amb un registre de 10m88 ha estat vuitè.

Sense llocs de finalistes destacar a Victòria Ridameya que en salt amb perxa feia marca personal amb 2m60; Avery Clarck que corria els 300 metres llisos en 45”19 i Nadia Doudi que feia 1’50”80 en 600 metres llisos).

About the Author

By Eva / Administrator on Feb 28, 2016

No Comments

Leave a Reply