LAURA CHAMERO I FERRAN URQUIA ACONSEGUEIXEN MEDALLA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR EN PISTA COBERTA DISPUTAT A SABADELL

 

FerranUrquiaLa tarda de dissabte s’ha disputat a la “Pista Coberta de Catalunya” de Sabadell una nova edició del “Campionat de Catalunya Júnior en Pista Coberta” amb una acceptable actuació dels atletes d’ISS – L’Hospitalet.

Dues medalles i quatre llocs de finalistes ha estat el bagatge riberenc que es podria haver incrementat si Anna Obradors no s’hagués lesionat després de dominar molt còmodament les semifinals de 60 metres llisos amb 7”84; una lesió que li impedirà competir la propera setmana als Campionats d’Espanya Absoluts de Madrid.

Laura Chamero ha aconseguit la medalla d’argent i el subcampionat de Catalunya a la prova de salt de llargada amb 5m34 (millor marca personal) i a més a més ha estat quarta en triple salt amb 11m24.

L’altra medalla, en aquest cas de bronze, ha estat a la mateixa prova però en categoria masculina i ha estat assolida per Ferran Urquía amb 6m38; en aquesta prova ha estat molt ben acompanyat per David Bofill que era cinquè amb 6m29, lloc que ha repetit al salt d’alçada amb 1m81.

També cinquè ha estat Sergi Molina als 800 metres llisos amb 2’00”75 (millor marca personal) essent Neus Camins la darrera finalista riberenca en 400 metres llisos on ha estat setena amb 1’00”70.
Malgrat no poder accedir a les finals de 60 i 200 metres llisos gran actuació d’Hugo Sourbes que ha realitzat millors marques personals a ambdues proves amb 7”41 i 23”63 respectivament.

About the Author

By Eva / Administrator on Feb 28, 2016

No Comments

Leave a Reply