BON PAPER DELS ATLETES D’ISS – L’Hospitalet AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE MARXA EN RUTA DISPUTAT A PUERTO DE MOTRIL (GRANADA)

Quim Pueyo finalista als 10 km. Juvenils

Sis atletes d’ISS – L’Hospitalet acompanyats de l’entrenador Ricard Pueyo s’han desplaçat aquest cap de setmana a Puerto de Motril (Granada) per prendre part al “Campionat d’Espanya de Marxa en Ruta”.
Quim Pueyo i Alícia Castejón ho feien defensant a la selecció catalana, mentre Sergi Torner, Alexander de Tomás, Gemma Freixas i Blanca Ruffo ho feien a nivell individual.
El cap de setmana no va poder començar de pitjor manera ja que al sopar de dissabte a l’hotel es van equivocar a l’hora de preparar el menjar d’Alícia Castejón que és celíaca i va menjar amb gluten, resultat… dues hores de vòmits que l’han condicionat (i molt) a l’hora de competir havent de retirar-se degut a problemes intestinals. Increïble. A la mateixa categoria juvenil Gemma Freixas arribava dinovena amb una millor marca personal de 57’55” sobre els 10 km.

martxaTambé sobre 10 km i també en categoria juvenil han competit els tres nois, el millor ha estat Quim Pueyo que ha assolit lloc de finalista a l’arribar a la setena posició amb 50’38” (millor marca personal); l’han seguit Sergi Torner i Alexander de Tomás que han finalitzat amb el mateix temps, 53’49”, als llocs disset i divuit.
Finalment la cadet Blanca Ruffo afrontava el seu segon 5 km en una setmana i s’ha quedat a només 21” del seu millor registre personal al realitzar 29’22” que li atorgat la posició quaranta; objectiu complert per ella, ja que debutava a un Campionat d’Espanya i les experiències viscudes l’han de servir de cara al futur.
La competició que s’ha disputat amb força fred i en alguns moments ventades importants demostren que la pedrera riberenca sempre treu nous valors en aquesta complicada i important especialitat atlètica.

About the Author

By Eva / Administrator on Feb 29, 2016

No Comments

Leave a Reply