Els atletes més destacats de L’Hospitalet Atletisme continuen un any més al club

L’any 2022 arriba a la seva fi i com cada temporada s’ha obert el procés de fitxatges i canvis de club dins del món de l’atletisme català i estatal. L’Hospitalet Atletisme pot informar de la renovació de la columna vertebral del seu equip femení i masculí de Divisió d’Honor, a més a més dels atletes que durant l’any anterior han aconseguit més medalles i trofeus individuals a totes les disciplines.

Fins ara, a través de les xarxes socials, s’ha informat de la renovació d’en Javi i en Dani Lorente, experts en 400 mll i 110 mt i alçada respectivament, l’Aina Ramos, una de les atletes més destacades dins de la javelina a nivell català i espanyol, en Joan Moreno, subcampió de Catalunya de 400 mt i 4rt absolut i la Mireia Urrutia, atleta destacada dins de la prova de marxa.

A més a més, també continuarà a L’Hospitalet Atletisme la Gemma Mora, que juntament amb la Mireia Urrutia destaquen a les proves de marxa a nivell català i estatal, i que aquesta temporada estrenen categoria sènior.

També continuaran vestint la samarreta de L’Hospitalet Atletisme atletes destacades en mig fons, com la Laia Casajoana i l’Aida Alemany, ambdues arribades durant el curs 2021, i la Clara Las Heras, que han aconseguit títols importants, a banda d’ajudar a l’equip femení en moltes ocasions. L’Olga Morraja, experta en disc, i la Júlia Munté, també de proves de fons, són dos dels valors joves del club i també continuaran vestint la samarreta de L’Hospitalet Atletisme. També ho farà l’Aina Cinca, atleta andorrana, que està tenint un creixement important en els darrers mesos.

En el grup masculí, cal destacar la continuitat també d’en Xavi Barrubés, que també estrena categoria sènior, campió català absolut a la llargada fa dos anys i medallista sub 23 d’Espanya, que serà un dels pals de paller de l’equip. Juntament amb ell, destaquem en Jorge López, marxador arribat el curs passat, l’Elvin Josué Canales, que també va arribar el curs passat i continuarà vestint la samarreta de L’Hospitalet Atletisme, l’Eloi Caparrós, expert en salts en perxa, en Dani Ponce, expert en 400 mll, en Miquel Doménech, el Quim Rodríguez, el llançador Tyrone Donaire o els germans Urquia, l’Albert i en Ferran, clàssics ja dins de l’equip masculí.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A més a més, el nostre campió paralímpic a Tòquio, en Yassine Ouhdadi, continuarà vestint la samarreta del club una temporada més, sent, a nivell de resultats, l’atleta més reconegut de l’entitat.

És important pel club destacar també la continuïtat d’atletes que porten molts anys al club, i que per diversos motius són cabdals en els campionats de clubs i en el desenvolupament de la institució. En Sergi López i l’Oriol Piqueras, dos dels atletes amb més recorregut, seguiran vestint la samarreta del club, així com la Sònia Nasarre, l’Anna Ruiz o l’Anna Pereiras al grup femení. També atletes de fons, com en Brahim Fateh, l’Alejandro Rodríguez Pritchard i l’Albert Nogueras, que a banda de la temporada en pista també fa molts anys que aconsegueixen medalles en les proves de ruta.

Cal fer esment a dos atletes que han començat la temporada a l’estranger per raons d’estudis, però que continuaran vestint la samarreta del club. L’Ignacio Flaquer i la Irene Rubio, del grup de mig fons entrenat pel Diego Silla i peces importants durant el 2021, s’incorporaran al grup de nou quan acabin el seu periple universitari fora del país, així com també la Laura Sabaté, que passarà part del 2022 fora pels mateixos motius.

 

About the Author

By Eva / Administrator on Dic 08, 2022

No Comments

Leave a Reply