Júlia Munté, subcampiona sub 18 al cros de Granollers

L’Hospitalet Atletisme va viure un diumenge força tranquil pel que fa a les competicions, tot i que cal destacar una fita important. Al Cros Internacional de Granollers, un dels més prestigiosos de Catalunya, la nostra atleta Júlia Munté va aconseguir la medalla de plata en categoria sub 18, després d’acabar segona amb un temps de 19:13. Munté és una de les atletes amb més futur dela nostra plantilla de l’equip femení. En el mateix cros, en aquest cas, a la cursa sènior masculina, en Yassine Ouhdadi va acabar en 23a posició amb un temps de 32:42.

A la 36a Pujada i Baixada a Guanta, a Sentmenat, en Marc Guerrero va ser el nostre representant a la cursa de 12,3K, acabant en 14a posició amb un temps de 48:20.

A la Maratón de València també vam tenir representació. La Mari Carmen Paredes va acabar 4a en categoria W55 amb un temps de 3:18:09. A més a més també va competir en David Serres, acabant en el lloc 86 de M55 amb un temps de 3:07:06. També va competir la Maria José Tamarit, amb un temps de 3:59:05, en categoria F40.