Brahim Fateh guanya el bronze al Campionat de Catalunya de 5K

L’Hospitalet Atletisme va tornar a sumar un podi en un campionat de Catalunya en ruta. Va ser a Viladecans, en el marc de la 15a edició de la Sansi Viladecans, on també es va celebrar el Campionat de Catalunya de 5K.

Diversos atletes de L’Hospitalet Atletisme va prendre part de la competició. El millor resultat, sens dubte, va ser el de Brahim Fateh, que va aconseguir la tercera posició i la medalla de bronze amb un temps de 14:35. Fateh torna a sumar una medalla en ruta després de l’aconseguida fa dues setmanes a la Jean Bouin.

A banda de Fateh, l’Alejandro Rodríguez Pritchard va acabar en 16a posició de la general amb un temps de 15:28. També van competir en Sergio Fernàndez amb 16:29, l’Álvaro López amb 17:09 i en Francisco Largo amb 19:29.