SÒNIA NASARRE, ISS – L’Hospitalet, SUBCAMPIONA D’ESPANYA ABSOLUTA EN 400 METRES TANQUES A GIJÓN. EL RELLEU DE 4 x 400 METRES LLISOS BRONZE.

Maria Vicente setena amb rècord d’Espanya Cadet en triple salt amb 12m83.

No podien acabar els Campionats d’Espanya individuals d’aquesta temporada; al “Complejo Deportivo de las Mestas” de Gijón les atletes d’ISS – L’Hospitalet han tingut una magnífica actuació deixant clar que un cop es posen a competir ho fan de formar espectacular.

Sònia Nasarre ha arrodonit una grandíssima temporada, atleta nascuda a la casa (va arribar amb 9 anys) ha demostrat que temporada darrera temporada creix de forma magistral i a terres asturianes ha sumat una medalla més al seu impressionant currículum, en aquest cas d’argent amb uns boníssims 1’00”39 després de dominar còmodament la seva semifinal de dissabte amb 1’01”84; no contenta amb aquesta actuació (“inconformista” que és una) una estona després ha format part del quartet de 4 x 400 metres llisos que ha fet història dins de l’entitat riberenca ja que ha assolit la medalla de bronze conjuntament amb Sara Gallego, Neus Camins i Maria Thomas amb uns impressionats 3’46”85; han combatut com a “jabates” i han superat a clubs amb molt millor registre que elles amb les qualitats que tenen, classe, lluita i geni.

ISS Campionats d’Espanya 2016

Però les grans actuacions de diumenge no es quedaven aquí; la cadet Maria Vicente debutava a uns Campionats d’Espanya Absoluts en prova individual (l’any anterior va córrer el relleu de 4 x 100 metres llisos) aconseguint classificar-se a la setena posició a la prova de triple salt amb 12m85; aquest registre hauria estat un nou rècord d’Espanya de la categoria si el vent no l’hagués invalidat tal com ha fet també amb els 12m79 del seu primer intent; malgrat tot al segon salt ha aconseguit 12m83 amb vent vàlid que sí pujaran a la taula de rècords.

No han entrat a les finals però han estat a punt de fer-ho competint brillantment. Marta Vílches corria les semifinals de 100 metres tanques en 14”52 quedant desena de totes les participants i Anna Obradors demostrava que es troba recuperada de la seva lesió al genoll finalitzant dotzena amb 12”31.

 

L’Hospitalet de Llobregat, 24 de Juliol de 2015.

About the Author

By Eva / Administrator on Jul 24, 2016

No Comments

Leave a Reply