DOMINGO SÁNCHEZ, ISS – L’Hospitalet, CAMPIÓ DE CATALUNYA DE PENTATLÓ DE LLANÇAMENTS M55 A PALAFRUGELL.

Quan la majoria dels atletes comencen a desentumir les seves articulacions a l’hora d’iniciar els seus entrenaments de cara a la propera temporada atlètica Domingo Sánchez, d’ISS – L’Hospitalet, ha encetat un ou Campionat de Catalunya de Veterans; ha estat el “Campionat de Catalunya de Pentatló de Llançaments” disputat a “L’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès” de Palafrugell.

 Incansable al llarg de la temporada aquest veritable devorador de competicions que no té cap tipus de problema en desplaçar-se allà on hi ha qualsevol competició de llançaments buscant la superació dia a dia s’ha proclamat Campió de Catalunya amb 3094 punts.

Ha començat la competició disputant el llançament del martell de 5 quilos assolint un registre de 28m74; seguia amb el llançament del pes de 5 quilos a 10m73; continuava amb la seva millor prova el llançament del disc de 1’500 quilos fins a 42m30; realitzava uns boníssims 28m50 en javelina i finalitzava llençant el martell pesant de 11’34 quilos fins a 12m67.

domingo-sanchez-diss-lhospitalet

Ara només li queden alguns controls on intentarà assolir un dels seus objectius de la temporada, el rècord de Catalunya en llançament del disc de la seva franja d’edat que està tot just per sobre dels 43m50. Ganes i forces no li manquen.

About the Author

By Eva / Administrator on Sep 18, 2016

No Comments

Leave a Reply