Roger Sans es proclama campió de la 31a Mitja Marató de Tarragona

L’atleta de L’Hospitalet Atletisme Roger Sans, expert en proves de mig-fons, obstacles i ruta, es va proclamar campió de la 31a Mitja Marató de Tarragona, una prestigiosa prova que va acollir a uns 1.500 atletes dividits i dividides en dues distàncies. En Roger va aconseguir la victòria amb un temps d’1:09:33, el que va suposar un nou rècord del circuit. Aquesta notícia va ser la més destacada del dia. En la mateixa prova, en aquest cas, en els 10K, va competir l’Àlex Puchol, atleta que recentment està provant sort en les curses de mitja i llarga distància.

A banda d’en Roger, la Carla Garcia també va pujar a un podi, en aquest cas va ser a Santa Coloma de Farners, en el 48è cros del municipi, on va acabar segona en la categoria sub 23 amb temps de 20:16.

També ho va fer l’Álvaro López. L’atleta del grup de mig fons entrenat pel Diego Silla (grup on també entrena la Carla) va acabar tercer a la cursa solidària de Barcelona «Transplant Run», en una cursa de 5K. En la mateixa cursa, en Sergio Fernàndez va acabar 6è amb 17:24 i la Conchi Garcia va acabar 42a amb 27:15.

Finalment cal destacar que el mateix Sergio Fernàndez va aconseguir una interessant segona posició a la cursa de les Tines 11K en el marc de la 16a cursa del Pont de Vilomara celebrada el diumenge, amb un temps final de 42:32. En la mateixa cursa, en Pere Minoves va acabar amb un temps de 54:56.