Diversos podis dels atletes de L’Hospitalet Atletisme

En un cap de setmana amb poques curses, els atletes de L’Hospitalet Atletisme van aconseguir diversos podis en les competicions pertinents on van competir.

A nivell absolut, destaca el tercer lloc de la nostra atleta Maria Carmen Paredes a la cursa de Can Mercader, a Cornellà del Llobregat. La Mari Carmen és atleta internacional en atletisme adaptat i en aquest cas va ser capaç de pujar al podi absolut femení, amb un temps final de 41:46.

En la mateixa cursa, Sergio Fernàndez va pujar també al 3r esglaó del podi en la cursa absoluta masculina amb marca de 34:25.

Un altre podi de L’Hospitalet Atletisme ens arribava des del Cros de Santa Susanna, on Joel Luque era capaç de pujar al segon esglaó del podi de la categoria sub 16 amb un temps d’11:56.

El dissabte, al Vallès Oriental, Álvaro López va acabar en 22a posició en el Tast de la Mitja amb un temps de 34:08, seguit també de Sergio Fernàndez, que diumenge va córrer la cursa Can Mercader, i 24h abans acabava els 10K de Canovelles i Granollers amb 40:08.

Al Cros de Mollerussa, Júlia Munté va acabar en 4a posició en la cursa sub 18 amb una marca de 15:14.

Finalment, destaquem la nostra atleta llançadora de la javelina, l’Aina Ramos, que va decidir passar-se per un dia a l’asfalt i córrer la 13a cursa popular de Sant Vicenç dels Horts, acabant 12a en els 5K amb 25:36.