Rècord de Mireia Urrutia en Marxa i Victòries d’Albert Nogueras i Domingo Sánchez

La resta del cap de setmana ens va portar diverses coses importants a destacar pel que fa a L’Hospitalet Atletisme

Albert Nogueras es va proclamar campió del Cros Popular de Sants amb un temps en el 5k de 15:13. El 4rt classificat també del club, Carlos Rodríguez, amb temps de 15:58.

A més: Ramon Pons (6è amb 16:33), Rafa Piazuelo (59è 19:02), Ferran Serrés (545 amb 29:10) i en categoria femenina (Lidia Dolores amb 27:22, Mari Carmen Quiroga amb 27:55 i Loli Aznar amb 33:22)

A Palafrugell vam viure diverses coses. D’entrada, el Campionat de Marxa Màster de 10.000mm.

En aquest campionat teníem un representant, Alberto Cemborain, que va aconseguir la medalla de plata en categoria M45-49 amb temps de 55:48.5-. Nova medalla pel nostre marxador més veterà.

Durant el mateix campionat es va celebrar un control Absolut. En ell, Mireia Urrutia va aconseguir el rècord del club sub23 amb 49:37.1, guanyant la prova i establint aquest nou registre en 10.000mm. En la mateixa prova, Gemma Mora va acabar amb 52:49.3-, mentre que Alicia Castejón acabaria amb 57:05.6-. En nois, Marc Guerrero quedava segon amb 46:48.6-.

Durant el mateix dia es va disputar el Campionat de Catalunya de Pentatló de Llançaments Màster amb la victòria de Domingo Sánchez en categoria M60-64 amb 2937 punts.

Martell: 28.92

Pes: 11.20

Disc: 40.17

Javelina: 23.32

Martell Pesat: 13.36

Durant el dissabte es va disputar un control de Llançaments a Santa Coloma de Gramenet, amb diversos dels nostres atletes: