Pluja de medalles de L’Hospitalet Atletisme aquest cap de setmana en diverses disciplines

L’Hospitalet Atletisme ha tingut un cap de setmana rodó. Ha participat en cinc campionats
diferents i ha obtingut cinc medalles a nivell català i estatal. El club ha competit en proves
indoor i de trail, i dins de les indoor destacant les proves combinades i relleus.

I és que dins de les proves combinades, el club va aconseguir tres medalles. D’entrada, al
Campionat d’Espanya d’Antequera sub 23, els dos metalls de L’Hospitalet Atletisme van
arribar a través de dos experts en proves combinades. D’una banda, Ivet Rovira, la nova
atleta del club, que va aconseguir el bronze al Pentatló amb una marca de 3.887 punts, fet
que li va donar també el rècord del club absolut, superant l’anterior de Maria Vicente.

D’altra banda, en Quim Rodríguez segueix amb la seva espectacular temporada, i va pujar
al podi com a tercer a l’heptatló, amb una marca de 5.669 punts. L’atleta, format a casa,
segueix sumant medalles aquest 2024 i va superar uns problemes físics a la primera jornada
per poder pujar al tercer esglaó del podi.

Finalment, a nivell de combinades, medalla d’or de l’atleta màster Miquel Robert al
Campionat de Catalunya de proves combinades màster, a la categoria M65, amb 1.227
punts.

D’altra banda, al Campionat de Catalunya de relleus, el quartet 4×400 m femení sub 18
format per Olívia Domínguez, Martina Hurtado, Laia Gonzalo i Martina Gámez, amb una
marca que també ha estat rècord del club, de 4:03:57.

Finalment, a Olesa de Montserrat, es va aconseguir la primera medalla a la disciplina del
trail de la història. L’Adrian Macías, de categoria sub 20, va aconseguir la plata al Campionat
de Catalunya de promoció, en una magnífica cursa. Amb aquesta plata, Macías competirà al
Campionat d’Espanya de curses de muntanya.