Óscar Martínez aconsegueix el subcampionat absolut i sub 23 del Campionat català de marxa

L’Hospitalet Atletisme va aconseguir un cap de setmana de molt de mèrit esportiu amb
diverses medalles en dos competicions diferents de marxa i cros.

D’una banda, l’Óscar Martínez va obtenir el subcampionat al Campionat de Catalunya de
marxa a la categoria absoluta i sub 23 amb una marca d’1:26:06, aconseguint una nova
medalla a nivell català i preparant-se pels propers campionats estatals. El Campionat català
de marxa es va celebrar al Vendrell.

També va competir la Mireia Urrutia, 4a classificada absoluta. Finalment, bronze sub 12 al
GP de marxa per l’atleta de l’escola de L’Hospitalet Edgar Pedrosa.

A banda d’això, a Getafe, al Campionat d’Espanya de cros, quatre atletes del club van
obtenir medalla amb Catalunya. D’una banda, or per Aida Alemany i per Laura Torres amb
l’equip català a la categoria sub 23. De l’altra, plata per Adrian Macias a la prova col·lectiva
amb l’equip català a la prova sub 20. I finalment, al relleu mixt, bronze per Joan Bru.

D’aquesta manera, quatre dels integrants de L’Hospitalet Atletisme amb la selecció catalana
van obtenir medalla i van pujar al podi. Menció també per Júlia Munté, que va competir amb