Una escola de 10

La temporada de L’Hospitalet Atletisme dels sub8 als sub18 ha sigut tot un èxit. L’escola puja molt forta i volem fer un reconeixement a entrenadors i atletes en aquest gran any que hem viscut, entre dificultats i moments durs i complicats. 

Al novembre tot semblava perdut. Els més petits de la casa no entrenaven junts degut als diferents confinaments, al toc de queda, a la prohibició de poder entrenar a les pistes. Havien de fer-ho al carrer, a casa, individualment, amb l’ajuda dels pares. Els entrenadors es van haver de multiplicar i de preparar entrenaments individuals, a través de les videotrucades s’anava salvant la situació. Però tot era molt difícil.

No obstant, en el moment de l’obertura, des dels més petits atletes fins als seus entrenadors no van perdre ni un segon més, i es van posar a entrenar de valent per intentar assolir els objectius. Queda clar que en les divisions més baixes aquests no son uns altres que l’aprenentatge, el divertiment en grup, aprendre a competir i a gaudir de les victòries i saber encaixar les derrotes. Tot plegat en el marc d’una educació esportiva basada en el respecte als companys i als rivals, a l’esport i a un mateix.

Va arribar 2021 i vam viure moments màgics, a la pista i fora d’ella. Primer, al Sant Jordi, on diversos dels nostres atletes hi van participar amb molts encerts.

Com oblidar el títol del grup Sub16 masculí al Campionat de Catalunya de Clubs amb 79,5 punts i convertint-se en els guanyadors en un escenari màgic, també les medalles de la Carola Blanco en Combinades Sub18 (bronze) i la Laia Alonso en Sub16 (Plata), una vintena d’atletes sub14-16 participant en les prèvies dels Campionats catalans, amb la dificultat dels pocs mesos d’entrenament, la Plata de Rubén Liste en el Campionat de Marxa en Ruta per Federacions o les medalles d’en Jordi Sánchez i el mateix Liste al Campionat de Catalunya Sub18 i el primer control celebrat a L’Hospitalet Nord després de la pandèmia, amb un centenar d’atletes del club i tots els entrenadors de base amb ganes d’ensenyar i aprendre amb els més petits. 

I això va donar pas a un Aire Lliure d’emocions i moltes competicions. A casa vam organitzar-ne un bon grapat, amb agraïment concret a CA Sant Just i CE Universitari que també van decidir agafar les regnes i organitzar proves a casa nostra. A més a més, els més petits van poder gaudir d’altres punts del territori en prèvies i controls

I també treballem en grup! Vuit dels nostres relleus es van classificar per la final del Campionat de Catalunya, amb medalla per les sub16, però abans a la prèvia n’havien participat un bon gruix, fins a 15 d’ells, fet que demostra el bon estat de salut de la nostra escola. 

També hem destacat en proves combinades, on la Laia Alonso va tornar a sumar una medalla, juntament amb la victòria d’en Jordi Sánchez en Sub18. Hem participat en el mític TROFEU PRATENC amb més de vint atletes, en proves a casa nostra on érem una vuitantena donant-ho tot, i també ens hem deixat veure a Gavà, Sabadell, Castellar del Vallès, Ascó, Palafrugell…

El Maig ens va deixar, a més, un premi magnífic i un reconeixement per tots els grups escolars. En el Campionat de Clubs vam veure com els Sub16 masculins tornaven a guanyar l’or i les sub10 aconseguien el tercer lloc. A més, dos grups més d’escola, sub14 i sub16, participaven en una marea taronja a les pistes del Prat de Llobregat. A Santa Coloma de Gramenet ens vam presentar amb una cinquantena d’atletes, mentre que també participàvem a Barcelona (Serrahima i la Mar Bella). 

Arribaven els Campionats de Catalunya i en les prèvies Sub10- Sub14 vam ser capaços de classificar-nos amb gairebé 30 atletes, magnífica xifra tenint en compte l’any complicat viscut. A més, 15 atletes sub16 també entraven a les finals, on s’aconseguia una medalla. També s’aconseguien tres metalls en el Campionat sub10 a sub14, que tancava una temporada amb magnífiques posicions també pels companys que es van presentar a Igualada

Finalment, quatre sub16 van participar en el Campionat d’Espanya a Lleida (Max Cassidy, Laia Alonso, Unai Yuste i Enrique Pereira), mentre que la Jana Hurtado i en Jordi Sánchez van viatjar a Huelva per fer-ho en el Sub18. Sánchez prèviament havia guanyat dues medalles al Campionat català

Un cop acabada la temporada, ens encantaria posar el nom de tots els atletes d’escola que han participat, però posant el dels entrenadors en representació d’ells l’efecte serà el mateix. El treball i l’esforç de tots plegats s’ha vist recompensat i només podem agrair el seu esforç.

Òria de la Fuente i Lydia Arroyo (Sub8)

Núria Viudez i Lola Martínez (Sub10)

Carlos Trias i Nil Cubas (Sub12)

Joan Galmés i Carlo Gonzàlez (Sub14)

David Bofill i Esteban Fernández-Dávila (Sub16)

Álvaro Fernández-Dávila (Proves Combinades)

Eduard San José, Pau Bola i Nerea Casal (Sub18)

Fins la temporada que ve!

 

 

 

 

About the Author

By Eva / Administrator on Jul 28, 2021

No Comments

Leave a Reply