L’Hospitalet Atletisme aconsegueix set medalles en tres campionats diferents

Sabadell, València i Sevilla van ser les seus dels èxits dels atletes de L’Hospitalet Atletisme. Fins a set medalles es van aconseguir, amb diversos moments que serveixen per engreixar el bon moment del club en els darrers grans campionats.

A València, Sara Gallego va obtenir la medalla de plata en els 400mll, després d’aconseguir una marca de 54.08, millor marca personal i rècord de Catalunya en Pista Coberta, que ella mateixa tenia. Gallego buscarà pujar al podi la setmana vinent al Campionat d’Espanya Absolut.

A Sevilla, Rubén Liste va aconseguir la plata sub18 en el Campionat de Marxa en Ruta per federacions. Liste va acabar els 10km amb temps de 46:35.

També vam veure les evolucions de Marc Guerrero, que finalment acabaria 12è en els 50km marxa absoluts amb temps de 4:49.54.

A Sabadell, els atletes del club van obtenir cinc medalles. Aina Ramos va sumar un doblet, amb la victòria en el sub20 i la plata en l’absolut de Javelina, amb marca de 40.91.

A més a més, Olga Morraja va sumar la plata en el Disc absolut amb marca de 35.83. Tyronne Donaire va aconseguir la medalla de plata en el Martell absolut amb marca final de 51.33. 

Finalment, Juan Carlos de la Torre va aconseguir el bronze en la Javelina absoluta amb marca final de 58.56.

About the Author

By Eva / Administrator on Feb 14, 2021

No Comments

Leave a Reply