Tres medalles del club al Campionat de Catalunya sub 18

L’Hospitalet Atletisme va participar al Campionat de Catalunya sub 18 amb 17 atletes, dels quals tres van aconseguir medalla i un d’ells va ser campió.

Aketza Sumell es va proclamar campió d’alçada amb una marca d’1.95 m. L’atleta del club aconseguia la seva primera medalla amb el club i vitjarà a Salamanca per disputar el Campionat d’Espanya.

Olivia Domínguez, d’altra banda, va aconseguir la medalla de bronze als 200 mll amb una marca de 25.90 a la final, aconseguint mmp. També va acabar setena a la final dels 60 mll amb 8.12.

Finalment, l’Unai Yuste va aconseguir la medalla de bronze als 200 mll amb una marca de 23.00. L’atleta havia acabat 4rt de Catalunya als 60 mll al matí amb una marca de 7.11.

Altres resultats van ser aquests:

4a posició d’en Jan López als 200 mll amb 23.14 i 8è als 60 mt amb 8.90

4a posició d’Helena Cobo a l’alçada amb 1.53 m. i 10.08 s als 60 mt.

5a posició de la Lucía Jiménez als 60 mll amb 8.08 i 7a als 60 mt amb 9.24

5a posició d’en Max Cassidy als 60 mt amb 8.63. A les semifinals dels 200 mll, 23.75

5a posici´ó de l’Arnau Zeberio a l’alçada amb 1.87 m.

6a posició de Lucia Hernàndez als 200 mll amb 26.68

6a posició de l’Aitor Raigada a la llargada amb 6.03 m. i 9a al pes amb 9.56 m. A les semifinals dels 60 mll, 7.55