Set medalles de L’Hospitalet Atletisme al Campionat de Catalunya absolut a casa

L’Hospitalet Atletisme va aconseguir set medalles al Campionat de Catalunya absolut celebrat precisament a L’Hospitalet de Llobregat, on el nostre club va ser coorganitzador juntament amb la Federació Catalana d’Atletisme. El grup va respondre i molts i moltes atletes van tancar la temporada amb èxit.

El dissabte es van aconseguir cinc medalles. Roger Sans va sumar la plata als 3.000 obstacles amb marca personal de 8:58:92. Marc Alique va guanyar el bronze a la prova de javelina. Alique serà un dels atletes que competirà al Campionat d’Espanya a Torrent, València, a finals de mes. Va acabar tercer a la prova amb marca de 63.40 m. A més a més, Aida Alemany va sumar la plata als 3.000 obstacles, emulant al seu company Sans, amb un temps de 10:47:78.

Durant el diumenge es van aconseguir quatre medalles més. Miquel Doménech va aconseguir la plata als 1.500 m. L’atleta de migfons va sumar un nou metall amb una marca de 4:02:45. A més a més, Ruben Liste va sumar la plata a la prova de 5.000 marxa, amb un temps de 22:21:95. El relleu 4×100 m també va pujar al podi. Maria de Mingo, Igambo Muakuku, Ariadna Cabello i Claudia Camacho van acabar en segona posició amb marca de 47.14. Finalment, Olga Morraja va poder guanyar el bronze en una final molt disputada. L’atleta ha recuperat el camí de les bones marques i va sumar 42.55 m per pujar al podi.