Roger Ponce, Claudia Camacho i Marc Alique són els primers fitxatges de L’Hospitalet Atletisme

Els velocistes Roger Ponce i Claudia Camacho i el llançador de javelina Marc Alique s’han convertit en els primers reforços de L’Hospitalet Atletisme de cara a la temporada 2023.

Ponce, de 22 anys, va aconseguir les seves millors marques la temporada passada, destacant sobretot en els 200 mll, on va acabar amb un temps de 21.63 al passat campionat d’Espanya sub 23 disputat a Santander. No obstant, la mateixa temporada va aconseguir una millor marca personal de 21.50. 

A nivell català, Ponce té una plata sub 23 i un 5è lloc absolut en la mateixa prova del 200 mll. Amb tot, també té experiència en les proves de 60 mll i 100 mll i al relleu 4×100 m, on també ha aconseguit medalles amb el seu anterior club.  

D’altra banda, Camacho, de 21 anys, arriba a L’Hospitalet Atletisme després d’haver-se format al CA Molins. Camacho ja ha vestit la samarreta del club, ho va fer durant les lligues estatals de la temporada passada, doncs el conjunt molinenc és filial de L’Hospitalet. Camacho ha estat campiona de Catalunya dels 60 mll sub 23 i quatre vegades subcampiona del 200 mll sub 23 en pista coberta i aire lliure. A més, té unes millors marques de 7.74 als 60 mll, 12.26 als 100 mll i 25.30 als 200 mll.

També ha participat en campionats d’Espanya, on ha arribat fins a les semifinals de diversos d’ells, a banda d’estar a l’últim absolut de Nerja.  L’atleta reforçarà el grup femení de Divisió d’Honor, en concret el sector de velocitat, on tindrà protagonisme a les proves de 100 mll, 200 mll i 4×100 m.  

Finalment, Alique, de 26 anys, arriba procedent de l’AD Marathon de Madrid i és natural de Mataró. Alique ha participat darrerament en el Campionat d’Espanya Absolut.  

El llançador de javelina té una millor marca personal de 64.49 m. És un dels atletes de llançaments més destacats a Catalunya, amb medalles en categories inferiors i subcampió absolut català. A més a més, també ha estat destacat a nivell espanyol en categories com la sub 23, on va ser 5è, i també absolut on ha estat 12è.  

Alique reforça el grup de llançaments masculí de L’Hospitalet Atletisme, on destaquen Sergi López al pes, Tyrone Donarie al martell, Jaume León al disc i Juan Carlos de la Torre a la javelina, que tindrà ara com a company a Marc Alique per les diferents proves de les lligues catalanes i espanyoles.  

 

 

 

About the Author

By DavidR / Administrator on Dic 16, 2022

No Comments

Leave a Reply