Pep Bossa i Aketza Sumell tanquen els reforços de L’Hospitalet Atletisme

L’Hospitalet Atletisme ha fet oficial avui els dos últims reforços de cara a 2023. Es tracta del saltador de tanques figuerenc Pep Bossa i del joveníssim saltador d’alçada Aketza Sumell. Bossa, procedent del CA Figueres, competirà aquesta temporada a la categoria sub 23, mentre que Sumell, procedent de l’UA Rubí, ho farà a la categoria sub 18.  

Pep Bossa té 20 anys i ha vestit les darreres temporades la samarreta del CA Figueres, club amb el que s’ha iniciat al món de l’atletisme. Bossa és expert en proves de tanques, tant en 60 mt com en els 110 mt. Ha estat medallista català en categories de promoció i ha participat en campionats d’Espanya. 

D’altra banda, Aketza Sumell té 16 anys i és una de les promeses més fermes del salt d’alçada català i espanyol. És campió d’Espanya sub 16 i subcampió de Catalunya sub 18 en aquesta prova i té una marca d’1.94 m. La passada setmana, encara vestint la samarreta de l’UAR, Sumell va aconseguir un salt d’1.92 m que suposa la mínima pel proper campionat d’Espanya sub 18 

Bossa i Sumell s’uneixen a Roger Ponce, Marc Alique, Clàudia Camacho, Gerard Badia, Marta Cuenca i Andrea Alemany, Igambo Muakuku i Júlia Quevedo i sumen deu reforços de L’Hospitalet Atletisme per aquest any 2023.  

About the Author

By Eva / Administrator on Dic 30, 2022

No Comments

Leave a Reply