Mireia Urrutia i Yassine Ouhdadi, protagonistes a la marxa i la ruta

Mireia Urrutia va pujar al podi del Campionat de Catalunya de marxa celebrat, com cada any, a la localitat del Vendrell. L’atleta del club va acabar en tercera posició amb una marca d’1:40:01, aconseguint la medalla de bronze. En 4a posició va acabar la seva companya Gemma Mora, amb un temps d’1:43:07.

També en tercera posició va acabar Andrea Moreno a la cursa del GP de marxa sub 16, amb un temps de 16:23 als 3 K.

Als 5K de la Mitja Terrassa, Yassine Ouhdadi es va endur el títol i la medalla d’or arribant primer a la meta, amb una marca de 15:37. El nostre campió paralímpic va pujar d’aquesta manera, a l’esglaó més alt del podi. Seguit d’en Yassine, un altre company de L’Hospitalet Atletisme, en Ramon Pons, segon amb 16:17.