MARI CARMEN PAREDES, D’ISS – L’Hospitalet, SEGONA A LA “9ª CURSA SOLIDÀRIA DE SANT JOAN DESPÍ”.

Bones actuacions a Castelló i Barcelona.

No s’atura, el seu intent d’arribar al millor estat de forma de cara a la Marató dels Jocs Paralímpics de Río de Janeiro l’activitat competitiva (entrenaments de qualitat) que porta l’atleta d’ISS – L’Hospitalet Mari Carmen Paredes és del tot frenètica.

Ahir dissabte va ésser a la “9ª Cursa Solidària de Sant Joan Despí” disputada sobre una distància de 10 km on acompanyada de Lorenzo Sánchez finalitzava segona de la general (primera de la seva categoria i primera atleta amb discapacitat per descomptat) amb uns bons 40’07”; les bones sensacions i veure que treball i quilòmetres que acumula van pel bon camí estan per sobre dels seus grandíssims resultats.

D’altra banda a Castelló es disputava el “Campeonato de España de Clubes para Atletas Veteranos” on competia el C. E. Universitari; ISS – L’Hospitalet és en aquesta categoria club filial dels barcelonins i dos dels nostres atletes han competit a terres castellonenques, Domingo Sánchez ho feia en llançament del pes (11m27) i llançament del disc (42m05) i Miquel Robert ho feia a la prova de salt d’alçada (1m36).

MARI-CARMEN-PAREDES---ISS-Hospitalet

Finalment a “L’Estadi Municipal d’Atletisme Joan Serrahima” de Barcelona es va disputar unes proves de control on els atletes d’ISS – L’Hospitalet van tenir un bon comportament a la prova de 200 metres llisos amb Pau Blanco fent 23”07 (millor marca personal), Adrià Camins 23”58 (millor marca personal), Sònia Nasarre (25”47), Marta Vílches (26”06) i Neus Camins 26”35.

L’Hospitalet de Llobregat, 10 de Juliol de 2015.

About the Author

By Eva / Administrator on Jul 10, 2016

No Comments

Leave a Reply