Magnífica actuació de L’Hospitalet Atletisme al Campionat d’Espanya absolut

Sis atletes de L’Hospitalet Atletisme van competir a Madrid al Campionat d’Espanya absolut, amb actuacions molt rellevants per part de tots ells. Cal destacar, d’entrada, dos atletes que es van situar entre els cinc millors atletes de l’estat.

Elvin Josué Canales va obtenir una magnífica classificació acabant en 5a posició a la gran final dels 800 m, amb una marca d’1:46:23, que significa un nou rècord del club absolut, rècord de Catalunya absolut i reafirma la seva m´´ínima per competir a l’Europeu.

D’altra banda, Roger Ponce va acabar en cinquena posició a la final dels 200 mll. L’atleta va aconseguir el rècord del club a les semifinals amb una marca de 21.33.

També va competir a la final a l’anella en Brahim Fateh, en aquest cas a la prova dels 1.500 m. A les semifinals va aconseguir la seva marca personal amb 3:49:63, acabant 12è a la gran final.

També a l’anella, Javi Lorente va aconseguir la seva marca personal als 400 mll amb una marca de 48.05.

També van competir en Xavi Barrubés a la final de llargada amb marca de 7.17 m i també en Dani Lorente, acabant la final d’alçada amb 1.96 m.