L’Hospitalet Atletisme aconsegueix la salvació de l’equip masculí i femení a DH RFEA

L’Hospitalet Atletisme va aconseguir la salvació dels equips masculins i femenins a la màxima categoria de l’atletisme espanyol, a Divisió d’Honor RFEA, després de les dues finals de permanència disputades a Sòria i Barcelona. Els dos equips van aconseguir els punts necessaris per mantenir un curs més la màxima categoria.

A Sòria, l’equip hospitalenc femení va acabar en segona posició a la final de permanència, fet que li va servir per mantenir la categoria una temporada més. Això va ser gràcies, en part, a les victòries d’Ericka Maseras als 100 mll amb 11.88 i de Laia Casajoana als 1.500 m amb 4:39:89, i als segons llocs de Claudia Camacho als 200 mll amb 24.63, Irene Rubio als 800 m amb 2:09:57, Marta Méndez a la perxa amb 3.66 m i Laurine Elisa Marimón al triple amb 12.24 m. Gran ajuda dels dos equips filials de L’Hospitalet, l’Unió Colomenca i el CA Tarragona. Al final, 102 punts i segona posició de la final, per tant, 10enes d’Espanya.

D’altra banda, a Barcelona, l’equip masculí també certificava la permanència, amb molt més patiment però aconseguint en els relleus els punts necessaris. L’equip va quedar 5è amb 88 punts, i d’aquesta forma, superava als seus rivals directes. Aquesta fita es va aconseguir, en part, gràcies als segons llocs de Gerard Riera als 800 m amb 1:50:53, de Joan Moreno als 400 tanques amb 51.47 i del 4×400 m amb 3:11:60, a banda de tercers llocs com els de Xavi Barrubés al triple salt, Javi Lorente als 400 mll o Ignacio Aoiz a la perxa.