Campions en nois i tercers en noies al Campionat Sub20 de clubs!

L’Hospitalet Atletisme va aconseguir la victòria al Palau Sant Jordi en categoria masculina en el Campionat de Clubs Sub20. Amb una gran regularitat, el conjunt hospitalenc ha sumat 77 punts. En categoria femenina s’ha aconseguit la tercera posició amb 68 punts.

Pel que fa als nois, s’ha sumat la victòria en el Pes per part de Joaquim Rodríguez, amb marca de 13.65 i al relleu 4×400, amb temps de 3:33.49. A més a més s’ha aconseguit la segona plaça en Perxa per part de Biel Tenias (4.30), d’Isaac Segura als 400mll (51.18), per part de Mario Díez als 60mll (7.42s) i de Bernat Ollé als 800mll (2:01.21).

A més a més també es van sumar terceres posicions, com ara la de Brahm Kapoor als 1500m (4:25.40), Guillem Arderiu als 200mll (23.26) i Andrey Lavila al Triple (13.34). Els 4rts llocs han sigut per a Tomàs Cañellas a la llargada (6.30) i Joan Pané als 60mt (8.64). Finalment han sumat Jordi Sánchez un 5è lloc a l’alçada (1.70m) i Álvaro López un punt al 3000m (10:20.14).

Pel que fa a les noies, el grup femení va acabar tercer amb un esforç molt gran per part de totes. D’aquesta manera, es van aconseguir tres victòries molt importants, en el Triple Salt per part de Martina Aragó (11.58m), Carola Blanco al Pes (10.25m) i Lola Royo als 400mll (1:00.22).

A més a més també es van aconseguir segones places claus per pujar al podi, com ara la d’Irene Rubio als 800m (2:18.05) i la del 4×400 amb 4:05.57. També cal destacar la tercera plaça de Julia Lillo a l’alçada (1.58m), les 4rtes posicions de Clara Las Heras al 1500m (4:59.84), de Tània López al 60mll (8.32), Jana Hurtado al 200m (27.03) i de Sara Pérez als 60mt (9.66).

També van sumar punts importants Maria Pedroso en Llargada, Clàudia Ruiz a la Perxa i Daniela Jiménez als 3000m.

L’Hospitalet Atletisme torna a pujar al podi després de fer per partida doble en el Campionat Absolut (segons en nois i tercers en noies) i al campionat sub16 (campions en nois).