Adrián Macías conquereix Candeleda i guanya bronze sub 20 al Campionat d’Espanya de trail

L’atleta de L’Hospitalet Atletisme, Adrián Macías, va aconseguir el bronze sub 20 al Campionat d’Espanya de curses de muntanya celebrat al municipi de Candeleda, a la província d’Àvila. L’atleta ja havia guanyat medalla al Campionat de Catalunya de trail i al Campionat d’Espanya de trail per federacions, i suma ara un nou èxit a la seva jove carrera.

Macías va tancar el recorregut de 7 K en un temps de 31:41, ven a prop del segon classificat i a només un minut del campió. L’atleta barceloní va aconseguir la medalla lluitant fins al final en una cursa dura i amb rivals de molt de pes.

Macías demostra doncs ser un dels atletes del club amb més versatilitat, doncs l’hem vist competir a pista, cros i trail. De fet, Macías es va convertir fa dos mesos en el primer atleta del club en guanyar una medalla de trail.