Victòria dels sub16 masculins i tercer lloc les sub10

Quatre van ser els grups que van participar del Campionat de Clubs de Catalunya. A banda dels sub16 victoriosos i de les sub10, també van competir les sub16 i les sub14.

A El Prat del Llobregat, el grup sub16 es va proclamar campió de Catalunya de Clubs amb una marca final de 213 punts. Cal destacar, d’entrada, l’esforç de tots els atletes. Ara bé, fem especial èmfasis, per exemple, en la victòria de Max Cassidy als 300 tanques, que suposa la mínima pel Campionat d’Espanya (42.36). Prèviament, el mateix atleta havia quedat segon als 100 tanques (15.58).

A més a més, cal destacar el segon lloc d’Unai Yuste als 100mll (11.97), el d’Arnau Zeberio a la Javelina (38.11), el de Víctor Barrado al Pes (10.43) i el d’Enrique Pereira al 300mll (37.24).

La resta de resultats:

600mll: Ignacio Romero (1:45.54)

1000m: Bosco Linares (3:10.22)

3000m: Joel Luque (11:18.53)

1500 obstacles: Jofre Hernàndez (5:44.69)

5000mm: Álex Cemborain (28:26.75)

4x100m: AndreuHernàndezLópezRaigada (49.78)

4x300m: BellónPereiraRaigadaRomero (2:48.93)

Al Campionat sub10, les atletes de L’Hospitalet Atletisme van pujar al podi com a terceres classificades amb 69 punts. Menció especial de dues de les primeres classificades, Sofia Hernàndez a l’Alçada, amb 1.07m, i Emma de Pablos a la Pilota, amb llançament de 19.62m. Altres resultats van ser:

60mll: Vega Milla 11.05s

1000m: Mireia Pablos 4:08.84

Llargada: Enara Ciuret 3.04m

1000 marxa: Cecilia Corina Cortina 7:16.88

4x60m: ÁlvarezCiuretCortinaHernàndez 42.02

Les atletes sub16 acabarien en vuitena posició. El grup de L’Hospitalet Ateltisme va plantar cara i sumaria 167 punts. Cal destacar, per exemple, el 4rt lloc de Laia Alonso als 100t (16:20) o el de Lucía Hernàndez a la Javelina (24.86m)

4x300m: GonzaloMurMolinaRubiralta 3:21.89

Finalment, les atletes sub14 van acabar en 13a posició amb 116 punts, també deixant-se tot a la pista. Destaquem la tercera plaça de Mariona Arenas al Pes (9.95m) i la 4a d’Irene Vives al Triple (9.95m) i Naia Torres al 80mll (11.72s)

150mll: Lidia Rosell 24.08

600m: Dayana Santamaria 1:57.56

1000m: Mireia Casasayas 3:32.32

80mt: Mercé Palomo 16:59

220t: Robin Cassidy 42.14

1000 obstacles: Maria Pañella 4:38.20

Alçada: Nerea Garcia 1.15m

Perxa: Telma Toca 1.80m