Unai Yuste i Olivia Domínguez triomfen al Campionat d’Espanya de federacions sub16

La selecció catalana sub 16 va competir aquest passat cap de setmana al Campionat d’Espanya de federacions, amb clares opcions d’assolir una de les places de podi. Finalment, en categoria masculina, l’equip català va aconseguir la medalla d’or, una magnífica victòria amb la participació d’Unai Yuste, velocista de l’Hospitalet Atletisme.

L’Unai va disputar les semifinals i la final del 100 mll, aconseguint una marca d’11.42 en la primera cursa, i d’11.39 en la darrera, acabant segon a nivell individual. A més a més, va participar del relleu 4×100, acabant segon amb temps de 44.22

Però l’Unai no va ser l’únic atleta de l’Hospitalet Atletisme a Pamplona. L’Olivia Domínguez, també velocista, va formar part del 4×300 femení que va acabar en 6a posició de la final B (7a global) amb un temps de 2:53.93

L’equip masculí acabaria primer amb 257 punts, mentre que el grup femení català firmaria una meritòria 4a plaça amb 255 punts.