Tretze noves cares de L’Hospitalet Atletisme aquest 2024

L’Hospitalet Atletisme s’ha reforçat amb tretze nous atletes de cara a potenciar els seus equips masculins i femenins durant els Campionats de Catalunya i les lligues de Divisió d’Honor. Aquests atletes arriben d’equips punters d’Espanya i també de Catalunya, i han apostat per seguir la seva carrera esportiva dins de les nostres files.

Són els següents: Fabian Opance, Óscar Martínez, Arnau Gómez, Enric Piñera, Adam Tallón, Joan Bru i Aleix Alsina al grup masculí i Elena Llobera, Ivet Rovira, Natàlia Grau, Bàrbara Arranz, Marta Méndez i Laura Torres al grup femení.

Pel que fa a les disciplines, Fabian Opance és atleta de 400 mll, Óscar Martínez és marxador, Arnau Gómez, Adam Tallón i Aleix Alsina són velocistes, Enric Piñera és expert en 400 tanques i Joan Bru de migfons. Pel que fa a l’equip femení, Elena Llobera és saltadora de llargada, Ivet Rovira experta en proves combinades, Bàrbara Arranz en llançament de pes i disc, Marta Méndez en salt amb perxa, Laura Torres en mig fons i Natàlia Grau en velocitat.

A més d’ells, altres atletes de promoció s’han afegit al nostre club, com l’alteta sub 20 Adrian Macias i les sub 18 Martina Gámez i Gemma Pérez, a banda de Max Pérez, també sub 18.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

About the Author

By Eva / Administrator on Ene 05, 2024

No Comments

Leave a Reply