Tres medalles del club al Campionat d’Espanya Sub20

Aina Ramos, Joaquim Rodríguez i Andrey Lavila grans triomfadors a Monzón

L’Hospitalet Atletisme va aconseguir tres medalles de plata al Campionat d’Espanya sub20 de Monzón, a banda de veure com diversos atletes aconseguien grans posicions i marques fora del podi.

Aina Ramos va ser la primera en aconseguir un metall, es va proclamar sots-campiona d’Espanya sub20 a la prova de Javelina amb marca de 46.45m

Joaquim Rodríguez aconseguiria un sots-campionat molt lluitat en el Decatló, amb una puntuació final de 7038 punts i grans marques a 400mll, Disc, Javelina o 110 tanques

Finalment, Andrey Lavila va aconseguir la plata al Triple Salt en un gran últim salt de 15.07m, que el va catapultar al segon lloc

A més a més, Irene Rubio va acabar 4a d’Espanya en els 800mll després de passar a la final i allà acabar amb marca de 2:11.75.

També gran posició de la Clara Las Heras, que en el 3000m aconseguia marca personal i una 5a magnífica posició amb temps de 10:11.64

Martina Aragó acabaria 10a en el Triple Salt amb marca d’11.52m, mentre que Joan Pané no podia passar a les semifinals del 110 tanques però sí aconseguia marca personal, amb temps de 14.73s