Sis medalles de L’Hospitalet Atletisme al campionat màster

Els atletes màster de L’Hospitalet Atletisme van sumar sis medalles i diverses bones marques al Campionat Màster celebrat a l’estadi Serrahima.

Cal destacar, primer de tot, el triplet de medalles d’en Domingo Sánchez. El primer or, el de Pes M60, el va aconseguir a més a més amb rècord de Catalunya, amb marca de 12.33m

El segon Or el va aconseguir en el Disc, amb marca de 47.35m

Finalment, va aconseguir la plata als Llançament de Martell Pesat, amb 13.03m

A més a més, cal destacar la segona posició i plata de l’Alberto Cemborain als 5000 marxa M45, amb temps de 26:21.97

L’única medalla en categoria femenina seria per la Fàtima Canseco, amb un tercer lloc als 800m F40 amb marca de 3:42.71. També va aconseguir un 5è lloc als 1500m F40 amb temps de 7:19.17.

També va obtenir medalla l’atleta M35 Carlos Segovia, acabant tercer en els 400mll amb 54.68.