Protagonisme hospitalenc al 17è 1K de Les Corts

Diversos atletes de L’Hospitalet Atletisme va competir al 17è 1K de Les Corts celebrat al districte barceloní. En un circuit amb dues voltes a la Travessera de les corts, els atletes del club van obtenir grans resultats en una prova més de cara a la preparació de la temporada.

En categoria masculina, dos atletes van pujar al podi. Xabi Bastarrica va alçar-se al segon esglaó del podi amb un temps final de 2:38. Just darrere entrava el seu company de grup d’entrenaments, l’Anàs El Idrissi, amb un temps de 2:39. Ambdós atletes, entrenats pel Diego Silla, van ser els millors classificats en la prova. També entrenats pel Diego, l’Álvaro López va acabar en 8a posició amb una marca de 2:47, seguit d’en David Garcia, amb un temps de 2:48.

En categoria femenina va competir la Júlia Lillo, acabant en 8a posició amb temps de 3:20. D’altra banda, en categoria sub 16, Joel Luque acabava en 5a posició amb temps de 3:15. En categoria sub 14, Mariona Arenas aconseguia la victòria final amb un temps de 3:45.