Preparats pel Campionat de Clubs català i el de clubs d’Espanya a casa nostra

El mes d’abril serà molt intens pel que fa a les competicions de clubs. El Campionat de Clubs català es disputa en dues jornades, mentre que a finals de mes tindrem la primera jornada del Campionat d’Espanya de clubs. 

Comença Aire Lliure i ho fa de la millor manera possible, amb les jornades dels diferents campionats de clubs on L’Hospitalet Atletisme hi assistirà, que en aquest cas son els màxims als quals pot aspirar: la Final A del Campionat de Clubs de Catalunya i la Divisió d’Honor del Campionat d’Espanya de clubs.

El dia 11 d’abril es dona el tret de sortida a la lliga catalana. L’Hospitalet Atletisme, que en aquesta competició competirà en nois i noies junts amb la mateixa puntuació, disputarà la primera jornada a l’Estadi Joan de Serrahima amb els set millors rivals catalans: el FC Barcelona, l’Agrupació de Catalunya, el Cornellà Atlètic, el Lleida UA, el CA Igualada, l’Avinent Manresa i la JA Sabadell.

Aquesta primera jornada es disputarà el diumenge en horari de matí, de 10h a 12.45h. Pel que fa a la setmana següent, viurem la resolució d’aquest campionat de clubs (només es disputen dues jornades) amb la segona part, en aquest cas a les pistes de Sabadell, en horari de tarda (15.30h a 19.40h), el dissabte 17. 

El còmput total dels punts aconseguits en nois i noies en les dues jornades donarà la resolució per decidir els tres primers classificats de Catalunya. En els propers dies, a través de les xarxes socials del club, donarem a conèixer els convocats a la primera jornada.

Pel que fa a finals de mes, L’Hospitalet Atletisme disputarà la primera jornada del Campionat d’Espanya de Clubs, que tant en nois com en noies ho fan a Divisió d’Honor. El dissabte 24 d’abril viurem les dues jornades. La masculina es disputarà a L’Hospitalet Nord, a casa nostra, i ho farà amb el FC Barcelona, l’Alcampo Scorpio de Saragossa i el Tenerife Caja Canarias, en grups de quatre dividits d’on sortiran les dues finals: la del títol i la de promoció.

Pel que fa a la Lliga femenina (Liga Iberdrola), la primera jornada es disputa a Manresa i L’Hospitalet s’enfrontarà a l’Avinent (l’equip local), el FC Barcelona i l’Agrupació de Catalunya. Serà de la mateixa manera el dissabte 24 en jornada de tarda (15h a 18.50h).

N’estem segurs del bon paper de L’Hospitalet Atletisme en les dues competicions, la catalana i l’espanyola, i que intentaran buscar els objectius marcats pel club. Anirem informant en xarxes socials de les evolucions dels nostres atletes de cara a aquests compromisos que es presenten emocionants.

About the Author

By Eva / Administrator on Abr 01, 2021

No Comments

Leave a Reply