L’Hospitalet Atletisme renova la seva columna vertebral d’atletes per la temporada 2024

Arribem al final de la temporada 2023 i toca fer una evaluació dels atletes que continuaran la temporada que ve al club. D’entrada, però, volem acomiadar com toca als atletes que la temporada que ve ja no vestiran la nostra samarreta.

En Yassine Ouhdadi, campió paralímpic i mundial, després de cinc anys al club, posa rumb a una nova aventura. També ho fan l’Aina Cinca i en Guillem Arderiu, que portaven tres temporades al club. l’Elvin Josué Canales també abandona la disciplina de L’Hospitalet Atletisme. L’atleta gironí ha estat un dels més destacats els darrers dos anys, arribant a ser cinquè absolut al Campionat d’Espanya als 800 m. Finalment, també canviarà de club el marxador Ruben Liste.

No obstant, la gran majoria dels i les nostres atletes continuaran al club la temporada vinent.

Pel que fa a l’equip femení, les marxadores Mireia Urrutia i Gemma Mora, la saltadora Júlia Quevedo, l’experta en tanques Jana Hurtado, les velocistes Clàudia Camacho, Maria de Mingo, Laura Sabaté i Igambo Muakuku, les llançadores Aina Ramos, Olga Morraja i Núria Pereiras, l’experta en perxa Esther Dobón, i les d’alçada Anna Pereiras i Julia Lillo, les atletes de fons, ruta i cros, com Laia Casajoana, Aida Alemany, Andrea Alemany i Júlia Munté i l’atleta de proves combinades Carola Blanco continuaran vestint la samarreta del club la temporada vinent.

A més a més, d’altres atletes més joves que la temporada que ve continuaran al club i tindran presència a les competicions de clubs, com la saltadora Martina Hurtado, les velocistes Ariadna Cabello i Olivia Domínguez i les atletes de combinades Laia Alonso, Helena Cobo i Lucía Jiménez.

Això pel que fa a l’equip femení. Fem un repàs extens al masculí. La temporada 2024 continuaran amb nosaltres els germans Javi i Dani Lorente, el velocista Roger Ponce, els saltadors Xavi Barrubés i Ferran i Albert Urquia, els llançadors Sergi López, Marc Alique, Juan Carlos de la Torre, Jaume León y Tyrone Donaire, l’expert en perxa Eloi Caparrós, els atletes de 400 m com Joan Moreno, Ignacio Flaquer, Dani Ponce, Oriol Piqueras i Esteban Fernàndez-Dávila, els experts en proves combinades Quim Rodríguez i Jordi Sànchez, el saltador de tanques Pep Bossa, el marxador Jorge López i els atletes de fons, ruta i cros com Albert Nogueras, Roger Sans, Anàs El Idrissi, Brahim Fateh, Xabi Bastarrica, Gerard Riera i Gerard Badia.

A més a més, hem de sumar atletes més joves en dinàmica de les competicions per equips, com els velocistes Unai Yuste, Jan López, Lluc Navero i els saltadors de tanques Max Cassidy i Èric Álvarez.

Finalment, volem fer esment a atletes del grup d’adaptats, un dels més important del nostre club. Atletes com Ivan Hernàndez, Ivan Soriano, Maria Zamora, Jana de la Encarnación, Mari Carmen Paredes, Dani Buenestado, Laia Fabra i Sidney Foukou també continuaran amb el club la temporada 2024.

Cal afegir, finalment, que alguns atletes del club estan ara mateix a l’estranger, cas d’Irene Rubio, Clara Las Heras o Tomàs Cañellas, que vestiran la samarreta del club quan estiguin per casa i en Campionats importants.

About the Author

By Eva / Administrator on Dic 01, 2023

No Comments

Leave a Reply