L’Hospitalet Atletisme puja al podi del Campionat de Catalunya de cros per clubs femení

L’Hospitalet Atletisme va aconseguir la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de
cros per clubs a la categoria absoluta femenina. L’equip, format per Laia Casajoana, Aida
Alemany, Andrea Alemany i Aina Cinca va sumar un nou èxit a la disciplina del cros.
Aquesta competició es va celebrar a Vic.

A més a més, a banda d’aquest bronze col·lectiu femení, l’atleta Laia Casajoana va guanyar
la prova individual del cros. Casajoana va tancar la cursa amb un temps de 29:53. A banda
del seu or, Aida Alemany també va aconseguir la medalla de bronze a la prova sub 23,
tancant la cursa amb 30:32.

A la prova masculina, l’atleta de L’Hospitalet Atletisme millor classificat va ser en Gerard
Badia, amb una marca de 25:46.