Laia Casajoana i Aina Cinca triomfen aquest cap de setmana

L’Hospitalet Atletisme gaudeix d’un magnífic grup d’atletes en categoria femenina. Fa molt de temps que busca l’excel·lència en aquest aspecte, no en va, el seu equip absolut es mantè any rere any en la Divisió d’Honor d’Espanya, a més a més de tenir a diverses atletes en els podis dels campionats individuals.

Aquest cap de setmana, encara immersos amb les curses de ruta o cros, dues atletes del club van pujar al podi de dos prestigiosos campionats. El primer, el Campionat de Catalunya de 10k, en el marc d’una de les curses urbanes més importants, la de Manresa, amb distàncies de 5K i 10K. Laia Casajoana va acabar segona a nivell absolut i va obtenir la plata en el campionat de 10K català, amb un temps de 35:39. L’atleta de Castellar del Vallès és una de les més destacades del club, i sovint aconsegueix acabar entre les tres primeres en les competicions on hi participa.

La segona en pujar a un podi va ser Aina Cinca. L’andorrana va guanyar el I Cros d’Engolasters, a Escaldes-Engordany, Andorra. Cinca va acabar amb un temps de 27:41, en una distància de 7700 metres. L’atleta va ser profeta a la seva terra, guanyant el cros organitzat pel CAVA Andorra. En dos anys, Aina Cinca ha aconseguit una evolució magnífica, sent referent del mig-fons al seu país.