Júlia Quevedo i Igambo Muakuku reforcen els salts de L’Hospitalet Atletisme

L’Hospitalet Atletisme va fer oficial dos fitxatges més. Es tracta de les atletes Júlia Quevedo i Igambo Muakuku, expertes en triple salt i llargada respectivament i en el cas de Muakuku, també en les tanques curtes.  

Júlia Quevedo arriba procedent del CA Manresa. L’atleta, de 25 anys i nascuda a Berga, és experta en triple salt i llargada. Va ser finalista d’Espanya diverses vegades en campionats de promoció i també ha obtingut grans resultats al campionat d’Espanya Universitari, on ha estat subcampiona l’any 2019 i 5a la temporada passada. A nivell català ha obtingut medalles sub 23 i un 4rt lloc a nivell absolut. La seva marca personal al triple salt és de 12.31 metres.  

D’altra banda, l’Igambo Muakuku, de 18 anys i nascuda a Barcelona, és una de les atletes més completes de la seva categoria a nivell català i espanyol. Ha estat campiona d’Espanya sub 16 dels 60 metres tanques en pista coberta, subcampiona sub 18 dels 100 metres tanques i tercera estatal als 100 metres tanques sub 16 i als 60 metres tanques. A més a més, ja en categoria sub 20, va ser subcampiona catalana als 60 metres tanques. Té una millor marca personal a la distància de 8.69 s. A més a més, també destaca a la llargada, on té una millor marca personal de 5.62 m.  

Muakuku i Quevedo s’uneixen a Roger Ponce, Marc Alique, Clàudia Camacho, Gerard Badia, Marta Cuenca i Andrea Alemany i són ja vuit els reforços de L’Hospitalet Atletisme aquest any.  

About the Author

By Eva / Administrator on Dic 29, 2022

No Comments

Leave a Reply