FCC renova el seu acord com a patrocinador del Meeting Internacional de Paratletisme de L’Hospitalet

FCC Medi Ambient S.A.U. (Fomentos de Construcciones y Contratas) i L’Hospitalet Atletisme han renovat el seu acord perquè l’empresa sigui una de les patrocinadores de l’edició 2023 del Meeting Internacional de Paratletisme de L’Hospitalet. L’acord s’ha signat aquest matí i ho han dut a terme en Martí Juanola, director de la delegació de Catalunya I i Àrea de Medi Ambient de FCC i el president de L’Hospitalet Atletisme, Josep Maria Piqueras, a les pistes d’atletisme de L’Hospitalet Nord, seu de la celeració de la prova internacional.  

Aquest acord aportarà uns recursos econòmics i logístics importants de cara a l’edició d’aquesta temporada del Meeting. FCC té un compromís molt gran amb l’esport i la seva dinamització a nivell empresarial i vol aportar el seu granet de sorra a l’atletisme adaptat, així com va fer durant l’edició de 2022.  

Serà la segona temporada que FCC formarà part del grup de patrocinadors del Meeting Internacional de Paratletisme de L’Hospitalet. Aquesta edició es disputarà el dissabte 20 de maig.  

About the Author

By Eva / Administrator on Mar 30, 2023

No Comments

Leave a Reply