Èxit de participació de l’Hospitalet Atletisme a la Salomon Ultrapirineu

Vuit atletes de L’Hospitalet Atletisme van participar durant aquest cap de setmana de la Salomon Ultrapirineu que es va disputar a Bagà. La prova, amb quatre distàncies diferents, és una de les més mítiques en el calendari d’Ultratrail, i van participar diversos atletes del club, sobretot del grup de màsters i de maratons.

Cal destacar la victòria en la prova de Half Marató (21 km) en categoria 60-99 del president de l’entitat, Josep Maria Piqueras, que va pujar a la zona més alta del podi amb un temps de 02:54.41.

A més a més van participar en David Rodríguez, en la prova de 42k, amb un temps final de 06:45.49, entrant el 151è en la categoria 30-39. També cal destacar la participació d’en César Garcia, que va acabar 5è en categoria 50-59 en la prova de 21k amb temps de 02:20.16, el primer atleta del club en entrar a meta.

A banda d’ells, durant la prova de 21km també vam poder veure a Ricardo Reyes (03:45.06 i 63`e en 50-59), José Molina (03:45.07 i 64è en 50-59), Raúl López (02:22.52 i 36è en 40-49), Antoni Cotanda (02:49.03 i 86è en 40-49) i Maria José Tamarit (02:48.31 i 8a de 40-49).

A més a més altres atletes vinculats en el passat al club i familiars dels presents van participar i van fer pinya amb els nostres guanyadors i guanyadores, en una de les proves més dures que existeixen al nostre país.