El Míting Internacional i el Campionat d’Espanya de cros amb atletes del club

Dissabte es va organitzar el Míting Internacional a Pista Coberta a Sabadell, amb la participació de 170 atletes de 28 països, amb cinc atletes de L’Hospitalet Atletisme. Tots ells van desenvolupar una magnífica competició.

L’Elvin Josué Canales segueix en un gran moment de forma i va aconseguir una marca d’1:48:05 a la sèrie B dels 800 m, sent el primer atleta en arribar, sumant una nova marca personal.

També van aconseguir marca personal els dos atletes dels 400 mll. D’una banda, Javi Lorente, a la sèrie C, va sumar una MMP de 48.31, mentre que Joan Moreno va guanyar la prova local amb temps de 48.67.

Finalment, Pep Bossa va córrer la sèrie dels 60 mt amb un temps de 8.35. D’altra banda, Brahim Fateh va córrer com a llebre a la prova dels 800 m.

També cal destacar que a Ortuella (Biscaia) es va celebrar el Campionat d’Espanya de cros, amb la participació de quatre atletes de L’Hospitalet Atletisme amb la selecció catalana. Cal destacar, primer, la medalla d’or de Júlia Munté a la prova sub 20, que va guanyar juntament amb les seves companyes. A nivell individual, Munté va acabar 14a amb 33:48.

D’altra banda, a la prova sub 23, Clara Las Heras, Aida Alemany i Andrea Alemany van participar amb Catalunya acabant en 4a posició. Las Heras va acabar 11a amb 38:52, Aida Alemany 14a amb 39:02, mentre que la seva germana ho va fer 36a amb 42:17.