Diverses actuacions aquest cap de setmana dels atletes de fons i mig fons

Diverses atletes de l’Hospitalet Altetisme van tenir les seves primeres actuacions del curs durant aquest cap de setmana, tot fent un primer contacte amb les competicions de caire més lúdic i popular. Des d’Eivissa ens arriba la participació de quatre atletes que van competir a la 38a Milla Urbana d’Eivissa 2022, amb una petita impressió del que vindrà properament.

Xabi Bastarrica va acabar 9è absolut amb temps de 04:36, acompanyat de l’Anàs El Idrissi, amb 04:43. Això pel que fa a la categoria masculina. D’altra banda, en categoria femenina, també van participar la Júlia Lillo, amb temps de 05:28 i 4a global, i la Sònia Nasarre, amb temps de 05:51 i 6a de la classificació absoluta.

A Catalunya, Joel Luque va participar en el 58è Cros Escolar de Cornellà de Llobregat, en categoria cadet va acabar en tercera posició amb un temps de 10:44.

A l’11a cursa de la tardor de Sant Andreu de la Barca, un dels nostres atletes més destacats, l’Alejandro Rodríguez Pritchard, va acabar en 5a posició la cursa de 10 K amb un temps de 33:44. En Sergio Fernàndez va acabar en 8a posició amb temps de 35:50. A més a més, Ivan Liberal va pujar al podi dels 5 K amb un temps de 16:29, obtenint la medalla de bronze.