Cinc premis per L’Hospitalet Atletisme en la Diada de la FCA

Jesús Ángel Garcia Bragado, Anna Obradors i Quim Rodríguez van obtenir premis a millors atletes de cada categoria, juntament amb els seus entrenadors, Agustí Chicón i Álvaro Fernández.

La Diada de l’Atletisme català va premiar a tres atletes pels seus mèrits durant la temporada 2019. Com a millor atleta català absolut, Garcia Bragado va obtenir l’últim reconeixement com a membre de L’Hospitalet Altletisme, doncs la 2019 va ser l’última temporada del mític marxador amb la samarreta taronja. No obstant, el marxador es va mostrar molt satisfet d’aquest mèrit aconseguit.

Anna Obradors també va obtenir un premi, en aquest cas, com a millor atleta sub23 de l’any 2019. Obradors va tenir un record per l’Armando Álvarez en el vídeo del discurs, tot recordant a l’entrenador hospitalenc que ens va deixar ara fa un any. 

El tercer premi el va obtenir Joaquim Rodríguez, l’atleta de L’Hospitalet Atletisme expert en proves combinades, que va obtenir el premi a millor atleta sub18. En Quim Rodríguez és atleta internacional de la seva categoria, havent participat de la FOJE amb la RFEA. 

Agustí Chicón i Álvaro Fernández, com a respectius entrenadors, també van rebre la premiació pertinent.

Felicitem a tots ells i elles per la consecució d’aquests meritoris premis, doncs és un reconeixement a la seva tasca que dia a dia porten a terme amb el nostre club. 

About the Author

By Eva / Administrator on Dic 12, 2020

No Comments

Leave a Reply