Carla Garcia i Unai Yuste protagonitzen el cap de setmana de L’Hospitalet Atletisme

Dos atletes de L’Hospitalet Atletisme van ser protagonistes aquest cap de setmana. A banda de la victòria de l’Albert Nogueras al Cros Popular de Sants, cal destacar el títol de la Carla Garcia a la clàssica Behobia- San Sebastián, arribant en primer lloc en categoria sub 23, amb un temps d’1:26:49.

A banda d’aquesta bona notícia, també vam conèixer la victòria de l’Unai Yuste en el Campionat de Catalunya de Tardor, durant la disputa de la darrera jornada a l’estadi Joan Serrahima. Yuste va acabar en primer lloc en els 100 mll amb marca d’11.15, pujant a l’esglaó més alt del podi.

A més a més destaquem la participació de tres de les nostres atletes al prestigiós Cros d’Atapuerca (Burgos). La millor classificada va ser la Clara Las Heras, que va acabar 7a a la cursa sub 20 amb un temps de 13:43. Durant la mateixa prova, l’Aida Alemany va acabar en 10a posició amb un temps de 13:58. Finalment, la Laia Casajoana va participar a la cursa absoluta, acabant en 36a posició amb un temps de 28:12.

També cal destacar la participació del president del club, en Josep Maria Piqueras, a la VII edició del Vinya Cros Solidari Oller del Mas (10K), acabant en 49a posició amb un temps de 49:04.

Finalment, a L’Hospitalet es va celebrar una nova edició del Cros Escolar, organitzat pel Consell. Cinc atletes de la nostra escola van participar, tot i que ho van fer amb les samarretes dels seus centres educatius. Van ser la Mar Pérez i la Carla Moral, guanyadores de la seva categoria, l’Eduardo López, en Quim i en Pau Suriñach.