Canvis a l’estructura esportiva de L’Hospitalet Atletisme

L’Hospitalet Atletisme vol anunciar canvis a la seva estructura esportiva. Un cop assolida la salvació a Divisió d’Honor per part dels equips masculins i femenins, el club ha decidit una sèrie de distribucions i incorporacions de cara al manteniment i evolució dels seus grups de tecnificació, de l’escola i dels equips que competeixen a les divisions catalanes i espanyoles.

Així, en David Rodríguez, fins ara encarregat de la planificació i estructura esportiva del club, farà una pasa al costat, mantenint la gerència del club amb tasques de gestió i administració.

El seu lloc serà ocupat pel Dani Lorente d’una banda, com a nou director esportiu de l’entitat, encarregat dels equips absoluts i sub 20, fitxatges i scouting, i de l’altra, de l’Adrian Revilla, que serà el nou coordinador tècnic, encarregat del seguiment del talent de l’escola i del club.

D’altra banda, Eduard San José seguirà com a coordinador de l’escola i promoció de l’entitat.

El club agraeix la tasca d’en David Rodríguez els darrers anys i li agraeix la confiança per continuar al club, ara centrat en una altra tasca. El club, també, vol desitjar el màxim d’èxits a Dani Lorente i Adrian Revilla davant de les seves noves tasques.

 

 

About the Author

By Eva / Administrator on May 27, 2024

No Comments

Leave a Reply