Canovelles, Barcelona o Amorebieta, punts hospitalencs del cap de setmana

Aquest passat cap de setmana vam viure diverses competicions on els atletes de L’Hospitalet Atletisme van ser protagonistes. D’entrada cal destacar el paper de les nostres atletes al Cros Internacional de Zornotza, amb la medalla d’or aconseguida per l’Aida Alemany en categoria sub 20. Alemany va acabar el cros amb un temps de 10:45 en una distància de 3.120m. En la mateixa categoria, Clara Las Heras va acabar en 4a posició amb temps de 10:50. A més a més, Laia Casajoana va participar en el cros absolut, amb un temps final de 25:21 en 16a posició, en una distància de 6.700m.

A més a més, cal destacar la presència de l’escola del club en el Campionat de Catalunya de relleus mixtos de cros, en el marc del 20è cros de Canovelles. Van participar dos grups sub 12, dos sub 10 i un sub 14.