Andrea Moreno puja al podi del Campionat de marxa de promoció

L’Hospitalet Atletisme també va sumar una medalla al Campionat de marxa de promoció celebrat a El Prat del Llobregat. Andrea Moreno va aconseguir el bronze a la prova dels 5 K sub 16 amb un temps de 28:48. L’atleta podrà d’aquesta manera accedir també als campionats d’Espanya de la seva categoria.

A banda de la marxa, cal destacar també l’aportació dels llançadors i llançadores del club als Critèriums respectius del cap de setmana. A l’absolut, Aina Ramos guanyava la prova de javelina amb 41.08 m. Olga Morraja va acabar el disc amb una marca de 39.61 m. D’altra banda, Tyrone Donaire guanyava la prova del martell amb 54.70 m, mentre que Juan Carlos de la Torre acabava segon a la javelina amb 55.86 m.

Al critèrium de promoció, Alejandro Arribas va llançar el disc a 22.13 m, mentre que Berta Rubiol ho feia a 19.98 m

Finalment, a la 37a Mitja de Granollers, l’Alejandro Rodríguez va acabar a la 15a posició amb 1:09:15,